Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Nisan 2022

Ramazan’da 17 Milyonluk Yardım Yapılacak

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacak. Başkan Baltacı: “Ramazan ayında 17 milyonluk büyük yardım çalışmasını Arnavutköylü hemşerilerimizle paylaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ARAŞ sıcak yemek üretim tesisinde basın mensupları ile bir araya geldi. Ramazan ayının gelmesiyle beraber Arnavutköy Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara vereceği ayni ve nakdi yardımlardan, Ramazan ayı iftar programına, cami ve türbe gezilerinden, Ramazan ayında yapılacak etkinlik programlarına kadar birçok soruyu cevaplayan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, “Ramazan ayında da vatandaşlarımızın yanındayız” diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Yemeklerimizi Ücretsiz Bir Şekilde Vatandaşlarımıza Ulaştırıyoruz”
“Ramazan ayını hem madden hem de manen güçlü geçirme konusunda çalışmalar yaptık” diyen Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı: “İçinde bulunduğumuz Arnavutköy Belediyemizin yemek üretim tesisi. Bu tesis yıl içerisinde endüstriyel manada çalışma yapıyor. Ama esas kurulma amacı dar gelirli vatandaşlara veya kendi yemeğini hazırlayamayacak düzeyde bulunan yaşlı vatandaşlarımıza hizmet vermektir. Burada günlük belirli sayıda hanelerimize sıcak yemeklerimizi ücretsiz ulaştırıyoruz” dedi. 

“Günlük 350 Hanede İftar Yemeği Vereceğiz”
“Bu sene pandeminin de tam geçmemesini dikkatte alarak sokaklarda yaptığımız iftar sofralarının yerine, haneleri ziyaret edeceğiz” diye konuşan Başkan Baltacı: “Günlük 200 hanemizi belediye personelimizle sosyal hizmetler personelimizle ve gönüllülerimizle ziyaret edeceğiz. Ayrıca günlük 150 haneye planladığımız yemek ikramımız olacak. Böylelikle 350 hanemizi ziyaret etmiş olacağız”

“25 bin Ailemize Alışveriş Kartı Vereceğiz”
Başkan Baltacı konuşmasına şöyle devam etti: “Bu sene ana kalem yardımlarımızı da yüksek tuttuk. 25 bin ailemize kartla anlaşmalı marketlerimizde alışveriş imkânı sunuyoruz. İlçemizde 60 adet marketimizle vatandaşlarımız yardım kartıyla alışveriş yapabilecekler. Ramazan’ın ilk haftasından sonra vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştıracağız. Tabii daha önce tespit etkilerimiz, bize müracaat edenler, ebetteki şartları uygun olanlar, yani yardım desteğini almaya hak kazanan 25 bin ailemize kartlı yardımı ulaştıracağız. Her bir kartın ederi 350 TL’dir.”

“10 Bin Aileye Ramazan Kolisi Dağıtılacak”
Koli yardımı ve iftariyelik dağıtımı hakkında da bilgi veren Başkan Baltacı: “10 bin adet de Ramazan kolisi dağıtıyoruz. Belli noktalarda ise yaklaşık 50 bin vatandaşımıza iftariyelik dağıtmayı hedefliyoruz. Anlattığım tüm bu hizmetlerin bedelinin toplamı yaklaşık 17 milyon TL ediyor. 17 milyonluk büyük yardım çalışmasını Arnavutköylü hemşerilerimiz ile paylaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba