Ana Sayfa MESAJLAR 22 Nisan 2017

Recai Koç’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Recai Koç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Recai Koç mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan’ı çocuk bayramı olarak armağan ederek, hem milletimizin geleceği olan çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni, hem de dünya barışına verdiği önemi göstermiştir. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı 23 Nisan, aynı zamanda dünyadaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür. Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı, milletimizin geçmişten gelen birikimi ve birlik beraberlik içinde gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba