Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Nisan 2021

Rekreasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Arnavutköy Belediyesi ilçenin çeşitli alanlarında başlattığı rekreasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışması tamamlanan Şirindere Caddesi yeni görümüne kavuştu.
Arnavutköy Belediyesi ilçede yaptığı büyük ölçekli projelerin yanı sıra cadde, sokak ve yol kenarı peyzaj çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. İlçenin daha çok yeşil alana sahip olması ve yayaların daha güvenli yürüyüş yapabilmesi için Arnavutköy Belediyesi, rekreasyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şirindere Caddesi Yol Kenarı Peyzaj Çalışması Yapıldı
Daha önce yapılmış ve kullanım ömrünü tamamlamış ya da yoğun insan trafiğini kaldıramayan yürüyüş alanları Arnavutköy Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor. Atatürk Mahallesi Şirindere Caddesi’nde rekreasyon çalışması yapıldı. Kaldırım genişletme çalışmasının yanı sıra alan içerisinde çimlendirme ve ağaçlandırma yapılmasıyla beraber, cadde yeni görümüne kavuşmuş oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba