Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Mart 2016

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Basınla Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları kahvaltıda basınla bir araya geldi. Programda gençlik kollarının yaptığı etkinlikler hakkında bilgi verildi.

“Hocamızın çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir”
Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen bir açıklama yaparak, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Erbakan hocamız büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hemde insanlığa barış ve huzur getirecek yeni bir dünyanın adımlarını atmıştır. Yapılan programlar çerçevesinde, Erbakan hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama gayretinde olduk. Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş’ün ve Erbakan hocamızın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir. Ömrünü insanlığın saadeti için harcayan merhum liderimiz Erbakan Hocamızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.
saadet1
Mevlid okutuldu
Yerdelen, “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanı’nda bir fotoğraf sergisi düzenledik. Bu sergide Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi döneminde yapılan çalışmalardan çekilen karelerde sergide yer aldı. Cuma günü de Arnavutköy Merkez Cami’de hocamız adına Mevlid okuttuk, Allah kabul etsin. Ayrıca fikir duvarı oluşturduk ve vatandaşlarımız bu duvara Erbakan hocamız ile ilgili düşüncelerini yazdılar” diye konuştu.
Program sonunda gazetecilere Necmettin Erbakan’ın “Davam” isimli kitap hediye edildi.
saadet2

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba