Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 29 Aralık 2013

Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Dal Oldu

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek Arnavutköy Belediye Başkan adayını açıkladı.

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Bilal Ay, Saadet Partisi Arnavutköy ilçe yöneticileri, partililer ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer Saadet Partisi’nin Arnavutköy Belediye Başkan adayının Yusuf Dal olduğunu açıkladı.

Esmerer, gündemdeki konulara da değinerek, “Hükumet son günlerde yolsuzluklarla çalkalanıyor. Başbakan bunu yaşananları dış güçlere bağlıyor. Elbette dış güçlerin bunda parmağı var ama burada asıl suçlu sizsiniz. Çünkü o fırsatı dış güçlere siz verdiniz. Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan bunlara 40 yıl anlattı Amerika’dan İsrail’den ve bunun gibi devletlerden uzak durun onlar hiç bir Müslüman ülkesinin gelişmesini büyümesini istemez, onlar Müslüman ülkelerinin sadece tüketici bir toplum olmalarını isterler, sadece sömürmek isterler ve bunun için ellerinden geleni yaparlar diye. Ama bunlar hocamızı dinlemedi ve aksine gittiler onlarla iş birliği yaptılar. Amerikanın bir iki isteğini yapmadınız bakın ne oldu. Bunlar sizinle beraberdi diyeceksiniz. Evet bizimle beraberdiler ancak onlar Milli Görüş gömleğini çıkardılar. Rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma alıp başını gidiyor. Türkiye milli görüş sayesinde bu olumsuzlukları kazımıştır. Fakat AKP yönetimiyle aynı sorunların yaşandığını gördük. Milli Görüş belediyelerinin kapısına ‘Rüşvet alanda verende Mel’undur’ yazacağız” diyerek hükumete yüklendi.

“Garson belediyeciliği getireceğiz”

Daha sonra bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yusuf Dal Arnavutköy’ü yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile kavuşturacaklarını belirterek, “Arnavutköy’ü gardiyan belediyecilikten kurtaracağız ve garson belediyeciliği getireceğiz. Arnavutköy yıllardır Milli Görüş belediyeciliğinin özlemini çekmektedir ve bu mana da Arnavutköy’ü yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturacağız” diye konuştu.

Arif Sapmaz /Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba