Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 3 Aralık 2013

Şaban Karasakal’a Giresunlulardan Tam Destek

Arnavutköy Giresunlular Dernek başkanını Ahmet Karasakal’ın kardeşi Şaban Karasakal Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını Ak Parti İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi.

Arnavutköy Giresunlular Derneğinin desteğini alan Şaban Karasal bir çok Giresunlu hemşerisi ile birlikte Ak Parti ilçe binasına gelerek resmi başvurusunu yaptı. Bir süre ilçe başkanı ile sohbet eden Şaban Karasakal ve beraberindeki hemşerileri daha sonra Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını Üner’e teslim etti.

“Ak Parti çok faydalı hizmetler gerçekleştirmiştir”
Burada kısa bir açıklama yapan Şaban Karasakal, Giresunlu hemşerileri ile gerçekleştirilen istişareler sonucu kendisini belediye meclisinde görmek isteyenlerin teşvikiyle başvuruda bulunduğunu ifade ederek, “Büyüklerimiz ve hemşerilerimizin talebi bizleri bu noktaya getirdi. Arnavutköy’e fayda sağlayacak projelerin içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Bu manada Ak Parti’deki siyasetimize Arnavutköy’e hizmet ederek devam etmek istiyoruz. Ak Parti ülkemiz ve bölgemiz için çok faydalı hizmetler gerçekleştirmiştir. 2002 yılından günümüze kadar iktidar olan Ak Parti’nin 11 yıllık hizmetleri Türkiyemizin en önemli hizmetleri arasına girmiştir.Bende Arnavutköy’ün yararına çalışmalar yaparak, elimi taşın altına koymak istedim. Bu yüzden Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliğine talip oldum. Eğer seçilirsem Arnavutköy’e ve Arnavutköylü hemşerilerime hizmet etmek isterim. Arnavutköy Belediyesinde gençlerinde söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum. Geleceğin gençlerin elinde olduğunu, ülkenin kalkınmasında genç nüfusun daha etkin olduğunu ve bizlerin siyasi alanda daha fazla bulunması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi bilerekten meclis üyeliği aday adaylığına başvurumu yaptım. Bugün bizi yalnız bırakmayarak destek için gelen başta Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerimize, bölgemizin kanaat önderlerine ve aile büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Seçilirim ya da seçilemem hiç bir zaman kırgınlığım olmayacaktır. Arnavutköy ve halkının çıkarları her şeyin önünde gelir. Halkımızın efendilere değil hizmetkârlara  ihtiyacı vardır. Yapmış olduğum ilçe meclis üyeliği aday adaylığımın hayırlı olmasını Allah’tan temenni ederim” diye konuştu.

“Gençlerden oldukça fazla talep var”
Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner; “Şaban kardeşimiz meclis üyesi aday adayı başvurusunda bulunan arkadaşlarımızın içinde en genç aday adaylarımız arasındadır. Bu dönem önceki dönemlere göre gençlerden oldukça fazla talep var. Bu bizleri çok mutlu diyor. Genç kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Yaşı itibariyle önünde çok uzun bir yol var. Siyaset uzun süreli bir yolculuktur. Bu bağlamda sabır gerektirir. Amacı ve gayesi Arnavutköy’e hizmet etmek olan tüm vatandaşlarımızın niyetleri bizler için önemlidir. Genç yaşta siyasete atılan ve söz sahibi olmak isteyen Şaban kardeşimize bu süreçte başarılar diliyorum. Arnavutköy Giresunlular Derneğini kim daha iyi temsil edeceğine inanırsak onu meclis üyesi yapacağız. Allah hayırlara vesile kılsın” diyerek Şaban Karasakal’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Giresunlulardan tam destek
Arnavutköy Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal ise konuşmasında, “Yönetim kurulumuzla birlikte sizin yanınızda olduğumuzu hissettirmek adına ve Giresunlular Derneği olarak meclis üyemizin arkasında olduğumuzu belirtmek adına burada bulunuyoruz. Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hayırlı uğurlu oldun” dedi.

Şaban Karasal Kimdir?
1987 yılında Giresun Görele’de doğumlu olan Şaban Karasakal ilk ve orta öğretimini Giresun Görele ilçesinde tamamladı. Karasakal ön lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesinde, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesinde tamamladı. Özel bir şirkette satın alma müdürü olarak çalışan Şaban Karasakal Arnavutköy Giresunlular Derneği üyesidir.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba