Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Mart 2021

Samsunlular Derneği’nde Ümit Süme Güven Tazeledi

Arnavutköy Samsunlular Derneği 11. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ümit Süme yeniden Arnavutköy Samsunlular dernek başkanı olarak seçildi.
Ümit Süme ve Turgay Sönmez’in yarıştığı kongrede ipi göğüsleyen taraf 199 oy alarak Ümit Süme oldu. Turgay Sönmez ise 124 oy aldı.

Kongre sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy Samsunlular Dernek Başkanı Ümit Süme desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Yeniden beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de bir çok faaliyetimiz olacak ve bu faaliyetlerimizi beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

Turgay Sönmez ise konuşmasında, “Dostluk içerisinde bir kongre gerçekleştirdik. Ümit Süme başkanımızı tebrik ederim. Bundan sonrada Ümit başkanımızın yanında olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba