Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Mayıs 2018

Sancak Cafe & Dondurma Açıldı

Sancak Cafe & Dondurma Merkez Mahallesi Nene Hatun Caddesi’nde Arnavutköy halkının hizmetine açıldı.
Açılışa Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Zengin ürün yelpazesi
Sancak Cafe & Dondurma’da milkshake çeşitleri, dondurma çeşitleri, waffle, porsiyon köfte, yarım ekmek sucuk – köfte, börek çeşitleri, poğaça çeşitleri, tost çeşitleri, patates, supangle, sütlaç, trileçe, keşkül, kazandibi, baklava, kadayıf ve içecek çeşitlerini bulabilirsiniz.

“Ürünlerin hepsi kendi imalatımızdır”
Uzun yıllardır dondurma işletmeciliği yapan Mehmet Oralli açılışta yaptığı konuşmada davetlilere teşekkür ederek, “Müşteri haklarını koruyan, hijyen ve kaliteliyi ön planda tutarak hizmet sunmaya çalışıyoruz. İşletmemizdeki ürünlerin hepsi kendi imalatımızdır. Dondurmalarımızı en kaliteli ürünlerle kendimiz üretiyoruz. Bu sayede insanların damak tadında bir yer edinmeyi başardık. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

“Bol, bereketli ve helal kazançlar diliyorum”
Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ise yaptığı konuşmada, “İşletme sahibi Mehmet kardeşimizi tebrik ediyorum. Güzel ve zengin çeşitli bir mekan olmuş. Bol, bereketli ve helal kazançlar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu’da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere ikramlarda bulunuldu. Davetliler hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, işletme hakkında bilgi aldı.

Adres: Merkez Mah. Nene Hatun Cad. No: 17/B Arnavutköy / İst


kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba