Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 12 Mart 2015

Sultangazi Belediyesi’nden Muhtarlara Malzeme Desteği

Sultangazi Belediyesi muhtarların vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için bilgisayar, yazıcı, toner, fotokopi kağıdı, tükenmez kalem, ıstampa kutusu ve mürekkebi gibi çeşitli kırtasiye ve ofis malzemeleri dağıttı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, muhtarların vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeleri amacıyla desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki muhtarlıklara kırtasiye ve ofis malzeme desteği verdi. Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen törene Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Yıldız ile mahalle muhtarları katıldı.

Törende konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, muhtarlıklardaki işleri kolaylaştırmak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet vermeleri amacıyla desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Sultangazi Belediyesi olarak ilçedeki diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın muhtarlıklardan hızlı ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla sizlere desteklerimiz her yıl sürecek. Sultangazi’ye daha kaliteli hizmet vermek için hep beraber çalışacağız. Hizmetlerin kesintisiz gelmesi için bütün kurumlarımızla elbirliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Yıldız da protokolü imzalayarak desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Altunay ve ekibine teşekkür etti. Programda muhtarlara bilgisayar, yazıcı, toner, fotokopi kağıdı, tükenmez kalem, ıstampa kutusu ve mürekkebi gibi çeşitli kırtasiye ve ofis malzemeleri dağıtıldı.

 

Emin Yeşil / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba