Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 14 Şubat 2017

Sultangazi’de Buz Pistinde Nikah

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde buz pistinde genç çiftlerin nikahını kıydı. Evliliğe adımlarını atan çiftlere mutluluklar dileyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Aileyi bir arada tutan sevgidir. Her gününüz 14 Şubat Sevgililer Günü tadında olsun” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine girmek isteyen genç çiftlerin nikahını kıydı. Sultangazi Belediyesi buz pistinde düzenlenen törende Engin Düzgün ile Zeynep Çoban, Hanifi Erciyas ile Gülsüm Akar ve Mesut Şengün ile Dilara Doğan çiftleri dünya evine girdi.
Çiftlere mutluluklar dileyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Çiftlerimiz buz pistinde nikah kıymak istediklerini söylediler. Daha öncesinde de gelip buzda paten yapmayı öğrendiler. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlerimize hayatları boyunca mutluluklar diliyorum” dedi.
Çiftlere aile olmanın önemini anlatan Başkan Altunay, “Aileyi bir arada tutan şey sevgidir. Artık hayatınızda, ‘sen-ben değil biz’ var. Her gününüzün 14 Şubat Sevgililer günü tadında geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba