Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 8 Mart 2017

Sultangazi’de Dünya Kadınlar Günü

Sultangazi Belediyesi, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla belediyenin kadın personelleri ile Kadınca Yaşam Merkezi üyeleri ve ilçedeki kadınları biraraya getirdi. Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Kadınlar; yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığı, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunandır” dedi.

Sultangazi Belediyesi, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kadın belediye personeli ile Kadınca Yaşam Merkezi üyeleri ve ilçedeki kadınları biraraya getirdi. Sultangazi Belediyesi Düğün ve Nikah Sarayı’nda düzenlenen programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, eşi Hayriye Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eşi İlknur Altunay, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, belediyenin kadın personeli ile Kadınca Yaşam Merkezi üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.
Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadınları sadece bir günde hatırlamamak gerektiğini söyledi. “Kadınlar; yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığı, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunandır” diyen Başkan Altunay konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün gelinen noktada kadınlar; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmiştir. Aile dokusunun temellerini siz kadınlar atıyorsunuz. Ve onun yaşaması için en büyük mücadeleyi sizler yürütüyorsunuz. Çocukları büyütüyor ve yarınlara sizler hazırlıyorsunuz. İnsan ilişkilerinde en önemli şey sevgidir. Bunu başardığımız taktirde dünya çok güzel olacak. Kadınlarımızı sevmeyi öğrendiğimizde dünyayı da değiştireceğiz.”
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de kadınlara her inanıp güvendiklerini söyledi. Her başarılı siyasetçinin arkasında bir kadının olduğunu ifade eden Akmeşe, “Kadınlarımıza saygı duyuyor ve onlara inanıp güveniyoruz. Başarılı erkeklerin arkasında muhakkak bir kadının izi vardır” dedi.
Programda Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz eşine tüm kadınları temsilen çiçek takdim etti. Fasıl dinletisinin sunulduğu programda kadınlar, doyasıya eğlendi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba