Ana Sayfa GENEL, MANŞET 24 Nisan 2017

Ted Travel’dan Türkiye Güvenli Mesajı

Yurt dışında Turkiye’ye yönelik yapılan olumsuz algı operasyonlarına karşın Türkiye’de hayatın normal ve güvenli olduğu mesajını Dünyaya duyurmak bugünler de yine turizmcilere düşüyor.
Biblio Globus’tan sonra Rusya’da kurulan ilk Türk tur operatörü olan Ted travel Rusya’dan davet ettiği info gruplarını Türkiye’yi gezdirerek, göstererek anlattı.

Türkiye’de hayat normal ve güvenli
Ted travel Ürün geliştirme müdür Sadık Turan; “Amacımız Türkiye’nin nekadar güvenli olduğunu göstermek,birşey satmak için önce görmeniz yaşamanız lazım. Ted travel olarak yaptığımız sunumlar neticesinde Rusya’dan davet ettiğimiz info grupları Türkiye’nin güvenli olduğu kanısına vardılar” dedi.
ted1
Sadece Türkiye’yi satıyoruz”
Ted Travel Ürün geliştirme Müdürü Sadık Turan, Ted travel’ın yakın gelecekte Kazakistan pazarına da açılmayı hedeflediğini ancak Türkiye’nin dışında farklı bir destinasyonu satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını, Türk esnaflarıyla birlikte büyümeyi amaçladıklarını kaydetti.

Türkiye’de ki iş ortağımız jazz travel
Türkiye’deki en büyük iş ortaklarının Jazz Travel olduğunu kaydeden Sadık Turan, Rusya’dan getirdiğimiz misafirlerimizi Jazz Travel sayesinde Türkiye’de en iyi şekide karşılanmasını ve ağırlanmasını sağladıklarını söyledi.

Türkiye’de 12 ay turizm mümkün
Türkiye’nin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin 12 ay turizm yapılabilmesi için fazlasıyla yeterli olduğunu belirten Ted Travel Ürün geliştirme müdürü Sadık Turan, Turizm Bakanlığımızın Türkiye’de 12 Turizm yapılabilirliğini gösterecek tanıtımlar yapması gerektiğini ve bu tanıtımlar noktasında en büyük destekçilerinin Türk tur operatörleri olacağını kaydetti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba