Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Kasım 2015

Trafik Eğitim Parkı İlçe Dışı Okullara da Eğitim Veriyor

Arnavutköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği Trafik Eğitim Parkı’nda, ilçe dışından gelen öğrenciler de eğitim almaya başladı.
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın çocuklara armağan ettiği Trafik Eğitim Parkı; artık ilçe dışı okullara da eğitim veriyor.
Başakşehir İlçesi’ne bağlı okullardan gelen öğrenciler, Arnavutköy Trafik Parkı’nda eğitim aldılar. Fatih İlkokulu’nda gelen 3. Sınıf öğrencileri ise Trafik Eğitim Parkı’nda, teorik ve uygulamalı derslere girdiler. Öğrenciler, yaya yolu kullanımı, sinyalizasyon kuralları, bisiklet yolu kuralları ve yaya üst geçidi kullanımını öğrendiler. Öğrenciler son olarak da akülü araç ile uygulama trafik kurallarını birebir yaşadı.
Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim alan öğrencilerle sohbet eden Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, daha sonra minik öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba