Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Şubat 2018

Ülkü Ocakları’ndan ‘Afrin’e Selam, Şehitlerimize Vefa’ Programı

Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanlığı’nca Arnavutköy’de “Afrin’e Selam, Şehitlerimize Vefa” gecesi düzenlendi. Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından organize edilen gece Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından şehitler için İhsan Apaydın Kuran’ı Kerim okudu ve Afrin’de yürütülen operasyonda şehit olan askerler için dua edildi.

Düzenlenen gecede ilk konuşmayı MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir yaptı. Emir katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında özellikle programın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun’a ve yönetimine teşekkür etti.

Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Fatih Deniz yaptığı konuşmada, “Ocaklarımız bizim kutsal yuvalarımızdır. Ocaklarımızın ilim, irfan kurumu olduğu, Türk töresinin hayata geçirildiği yer olduğunu her programda ve kurduğumuz diyaloglarda dile getiriyoruz. Bizi yıpratmaya çalışan bilinçli oyunların tuzağına hiçbir zaman düşmedik. Ocağımıza gelen gençlerimizi uyuşturucu ve alkol batağından korumayı ve kollamayı önce Allah’a, sonra büyük Türk milletine ve daha sonrasında ailelerine karşı sorumluluğumuz olarak bildik. Onların dertleriyle dertlenmeyi, mutluluklarıyla mutlu olmayı vazife bildik. Gençlerimize ülkemize faydalı olmanın yolunun evvela ilim ve irfandan geçeceğini aşıladık. Bizi bilen ve bilmeyene, dosta ve düşmana şunu belirtmek isterim ki; Ocaklarımız ihanet, çıkar, sahtekarlık nedir bilmeyen alnı açık, yüzü pak Türk gençliğinin yetiştiği kurumlardır. Bugün El-Bab’dan, Musul’dan Kerkük’ten, Afrin’den de anlaşılacağı gibi ülkücü olmak aile kurma saadetini vatanın bütünlüğüne tercih ederken karşılık beklememektir. Ülkücü olmak dahili ve harici düşmanların hain planlarını tam zamanında bozmak ve destanlaşmaktır. Destanlaşıp bazen madalya olarak boyna geçen ilmeğe de razı olmaktır. Yaşasın Türk dünyası, yaşasın Turan ülküsü. Ne mutlu ülkücüyüm, Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi. Konuşmaların ardından okunan şiirler duygu dolu anlar yaşattı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba