Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Kasım 2020

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Arnavutköy’de Anıldı

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü münasebeti ile yapılan anma töreni İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat, Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra siyasi partiler ile vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Çelenk sunma ile başlayan törende sırası ile İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve siyasi partiler çelenk bırakarak Ata’ya saygılarını sundu.
Atatürk’ün ölüm yıl dönümü anma programı, çelenk bırakma merasiminin hemen ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte sona erdi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ava Giderken Avlandılar

Ava Giderken Avlandılar

Tasarım | Enba