Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Mart 2019

Yaman: Arnavutköy İYİ yönetilmek istiyor

Millet İttifakı (İYİ PARTİ – CHP) Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi adayı tanıtım programı düzenledi.

Etzade Et Mangal Restaurant’ta düzenlenen programa İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celalettin Akyol, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanvekili Güngör Tosun, CHP Arnavutköy İlçe Yöneticileri, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Yöneticileri, Meclis Üyesi Adayları ve basın mensupları katıldı.

“Elimizden gelen her çalışmayı yapacağız”

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanvekili Güngör Tosun yaptığı konuşmada ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını belirterek, “Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin, Allah’ın izniyle hep beraber 1 Nisan sabahı Muharrem Başkanı ve ekibini Arnavutköy’e yönetici yapmak için elimizden gelen her çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

“Yolumuz zor ve meşakkatli bir yolculuk”

CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel ise konuşmasında, “ Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Yolumuz zor ve meşakkatli bir yolculuk. Zoru başaracak yine bizleriz. Bizler belediyeyi kazanmak için belediye başkan adayımız Sayın Muharrem Yaman için yola çıktık. Belediye Başkanı yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımıza siyasi akrabalarımız diyoruz.  Şimdi ise siyasi hısımlık oluştu. Tabiî ki bu siyasi hısımlıkta siyasetten birbirine bağlanmış kenetlenmiş demektir. Bu birlik ve beraberliğimizi yüce Rabbimden şunu diliyoruz bizi başarıyla mükâfatlandırsın inşallah” dedi.

“Halk artık değişim istiyor”

İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Muharrem Yaman ise konuşmasında Arnavutköy’de halkın değişim istediğini vurgulayarak, “Bizler iyi insanlarız ve iyiyiz. Vicdanımız temiz, iyilik sadece partimizin isminde değil vicdanımız temiz, kalbimiz temiz, kadromuz temiz. Öncesinde de güzel şeyler başaran temiz bir kadromuz var. Bizler şimdiye kadar öncesinde iyi şeyler başardığımız gibi sonrasında da güzel şeyler başarmak için yola birlikte çıktık. Biz iyiyiz ancak memleketimizde iyi olmayan, iyi gitmeyen şeyler var. Arnavutköy’de bu iyi gitmeyen şeylerden biri. Biz Arnavutköy’de iyi gitmeyen bazı şeyleri iyileştirmek adına yola çıktık. Halkımız artık mevcut yönetimi gerek memleketimizde, gerekse yaşadığımız ilçemiz Arnavutköy´de umut olarak görmüyor. Artık tencere zor kaynıyor, insanlar umutsuz. Halk artık değişim istiyor. Ve bu değişimin bizimle olmasını istiyor. Gittiğimiz yerlerde biz bu değişim ihtiyacını gözlemleyebiliyoruz, hissediyoruz. Aslında halkımız hazır bize düşen birlikte çalışıp birlikte başarmayı sağlamaktır.

“Martın sonu gerçekten bahar olacak”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kendilerine örnek aldıklarını ifade eden Yaman, “Biz yılmış, sindirilmiş, korkutulmuş umudunu kaybetmiş bir halkın umudu olmak için yola çıktık. Bize düşen yönetmeye aday olduğumuz ilçede bunu başarıp adil, vicdanlı, halka yakın yöneticiler olabilmektir. Birlikte, ayrışmaya düşmeden azimle çalışıp bu neticeye ulaşacağız. Emin olun başaracağız. 1 Nisan sabahı ülkemizin birçok yerini İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Arnavutköy buna emin olun biz yöneteceğiz. Birlikte yöneteceğiz. Martın sonu gerçekten bahar olacak. Biz de bu baharı getirmek için yola çıktık. Talep bizden, seçim halkımızdan, takdir Allah’tandır” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba