Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Temmuz 2021

YAZ KURAN KURSU BAŞLADI

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi kademeli normalleşme döneminde kapılarını yaz kursları ile öğrencilere açtı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Kur’an Kursu bir yıl pandemi arasından sonra yeniden başladı. Öğrencilerin yoğun katılımı ile start alan Kur’an Kursu sabah ve öğleden sonra iki ayrı zamanda gerçekleştiriliyor. Sabah saatlerinde kız öğrenciler eğitim alırken, öğleden sonra erkek öğrenciler Kur’an eğitimi alıyor. 650 öğrencinin eğitim aldığı Yaz Kur’an Kursunda Elifba’lar Arnavutköy Belediyesi tarafından öğrencilere ücretsiz hediye edildi.

Derslerimiz 6 Hafta Sürecek

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Koordinatörü İbrahim Erdoğan yaz okulu hakkında bilgi verdi. Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan yaz okulunun yaklaşık 6 hafta süreceğini söyleyen Erdoğan: “Bu yaz başladığımız Yaz Kur’an Kurslarımıza 650 öğrencimizin kaydını yaptık. Öğrencilerimiz Yaz Kur’an Kurslarında Kur’an, siyer ve ilmihal dersleri alacaklar. Öğrencilerimizi yaş gruplarına ve seviyelerine göre belirledik. Sınıflarını da seviyelerine göre ayarladık. Kız öğrencilerimizi sabahtan, erkek öğrencilerimizi ise öğleden sonra derslere alıyoruz. Derslerimiz 6 hafta sürecek ve ders dışı farklı etkinliklerimiz olacak” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba