Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı Kongresini Gerçekleştirdi

Eski başbakanlardan ve Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın kurucu genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı 1.olağan kongresini gerçekleştirdi.

Avlu 34 AVM Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve birçok partili katıldı.

Tek liste ile yapılan kongrede kurucu ilçe başkanı Abdurrezzak İlbeyi tekrar Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı olarak seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Abdurrezzak İlbeyi, “Partimiz Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde daha genç, dinamik ve güçlü olarak Türkiye siyaset sahnesine çıkmıştır. Türkiye’de ve özellikle ilçemizde tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak hep beraber güzel hizmetler yapacağız. Rabbim bize Milli Görüş sancağı altında haktan hakikaten ayrılmadan güzel işler yapmayı nasip etsin. Kongremize katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba