Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 28 Ekim 2014

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği Başkanı Hasan Terzi Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

YERMED Başkanı Hasan Terzi mesajında, “Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazandığı bağımsızlık mücadelesinin en önemli zaferi olan Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti, esaret altında verilen destansı mücadelenin galibiyetiyle taçlanarak, tüm dünyaya ilan edilmiş bağımsız yaşama iradesinin ismi, Türk Milletinin uygar dünyadaki saygın yerinin gurur abidesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş aşamasına kadar geçen sürede Türk Ulusunun sergilediği istiklal mücadelesi dünya üzerinde örneğine çok az rastlanabilecek bir kahramanlık destanıdır. Bu anlamlı günde, büyük zorluk ve fedakârlıklarla Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu uğurda mücadele edenleri saygıyla anar, tüm Türkiye halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten kardeşlik duygularıyla kutlarım” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba