Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Kasım 2020

Zabıta Ekiplerinden HES Kodu Denetimi

Arnavutköy Belediyesi koronavirüs denetimlerine devam ediyor. Pazar alanları ve meydanlarda denetim yapan Zabıta Ekipleri, vatandaşlara HES Kodu sorgulaması yaptı.
Arnavutköy Belediyesi pandemi döneminde gerekli önlemleri alarak, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle pazar alanlarında denetim yapan belediye ekipleri, vatandaşları koronovirüse karşı uyararak, gerekli konularda bilgilendiriyor.

Pazar Alanında Koronavirüs Anonsu
Vatandaşların yoğun bulunduğu alanlardan biri olan pazar yerleri, Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince aralıksız denetleniyor. Artan koronavirüs vakalarını önlemek amacıyla pazar alanlarında esnafa ve vatandaşlara HES kontrolü yapılıyor. Ayrıca pazar yeri girişlerinde bulunan dezenfektanlarla, vatandaşların ellerini dezenfekte etmesi sağlanıyor. Pazar yerlerinde gün boyu denetim yapan ekipler, sık sık anonslarla vatandaşları; maske ve mesafe konusunda uyarıyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba