Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Kasım 2021

Zafer Yörük Mahallesindeki Çalışmaları Anlattı

Arnavutköy Baklalı Mahallesi muhtarı Zafer Yörük, mahallesinde yapılan çalışmaları Vurgu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zafer Kara’ya anlattı.

Baklalı Mahallesi Muhtarı Zafer Yörük, “Köy iken bir bütçeniz oluyordu. Şimdi mahalle olduğunuz için herhangi bir bütçeniz yok. Mahallemizin eksikliklerini ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemize bildiriyoruz. Bu şekilde mahallemizin eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bazen de kendi cebimizden harcayarak çözüyoruz. İlköğretim okulumuzun 2012 – 2013 yılları arasında okul duvarları yapılmıştı. Fakat kapıları yapılmamıştı. Okul kapılarını da kendi imkânlarımızla yaptık. Baklalı mahallemizin biraz dışında kalan Germe dediğimiz bir yer var. Orada oturan mahalle sakinlerimiz köye gelip giderken çok sıkıntı çekiyorlardı. Germe ile Baklalı arasında 2-5 kilometre bir yolumuz var. Burada yaya kaldırımı yoktu. Yaya kaldırımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. İBB’de yaya kaldırımını yaptı. Meşelik sokakta oturan mahalle sakinlerimizin elektriği Tayakadın tarafından geliyordu. Elektrik uzun mesafeden geldiğinden dolayı voltaj düşük oluyordu. Bu sıkıntıyı da trafo koydurarak çözdük. Baklalı mahallemiz geniş bir bölgeye sahip. Mahalle aralarına, mera yollarımıza, kadastro yollarımızda sıkıntılarımız vardı. Bu konuda da talepte bulunuyoruz. İlçe belediyemiz de gerekli destekleri sağlıyor” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba