Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Kasım 2019

250 Sporcudan “Yürüyebildiğin Kadar Yürü” Projesine Destek

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile bir araya gelen Arnavutköy Belediye Spor Kulübü antrenörleri ve sporcuları programdan sonra Vadipark’ta sağlık için yürüdüler.
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Arnavutköy Belediye Spor Kulübü antrenörleri ve sporcularıyla buluştu. Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen programın ardından 250 sporcu ve 16 Antrenör Vadipark’taki yürüyüş parkuruna geçti. “Yürüyebildiğin Kadar Yürü” sloganıyla başlatılan projeye destek veren sporcular sağlık için yürüdüler. Gerçekleştirilen yürüyüş programının önemine vurgu yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı şu ifadeleri kullandı: “Hayatımızın her alanında sağlıklı bireye ihtiyacımız var. Bu, bedensel birtakım aktivitelerle sağlıklı beslenmeyle bunun yanında düzenli bir hayatla mümkün. Sağlıklı yaşam için olmazsa olmazımız günlük belirli bir yürüyüş periyoduna sahip olmak. Bunu hayatın her dönemine yaymak ve bundan istifade etmek. Beden sağlığı açısından ve zihin sağlığı açısından son derece önemli. Sosyal yaşamların farklılaştığı bu dönemde hareketli yaşamın ne demek olduğunu da hatırlatmak için bir öncü çalışma olsun diye bekliyoruz. Geçen sene ilgi olmuştu, bu sene de yine aynı ilgiyi göreceği konusunda inancımız tam bunun sağlıklı bir şekilde yürütülmesini arzu ediyoruz.”

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba