Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Eylül 2013

Abdullah Demirhan’dan Üner’e ziyaret

Uzun zamandır Arnavutköy’de birtakım istişarelerde bulunan Abdullah Demirhan, aynı zamanda meslektaşı da olan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’i ziyaret etti.
Uzun zamandır Arnavutköy’de birtakım istişarelerde bulunan Abdullah Demirhan, aynı zamanda meslektaşı da olan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’i makamında ziyaret etti. Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Üner’i yeni teşkilat binasına taşınmalarından dolayı hayırlı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Avukat Abdullah Demirhan, Üner ile Arnavutköy üzerine yaklaşık 2 saat sohbet etti.
Meslektaş olan ikilinin yaklaşık 2 saatlik görüşmesinde ağırlıklı olarak Ak Parti’nin Arnavutköy’deki başarılı yükselişi konuşuldu. Fikir alışverişinde bulunarak bir birlerine başarı dileklerini ileten Üner ve Demirhan’ın görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba