Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 21 Aralık 2014

Ak Parti Arnavutköy’de Ercan Üner’le Yola Devam

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongre’de Ak Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı’nın kurucu Başkanı ve mevcut İlçe Başkanı Av. Ercan Üner yeniden aday oldu. Tek listeye ile yapılan kongre de Ercan Üner yeniden Arnavutköy İlçe Başkanı seçildi.

 

Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Arnavutköy 3. Olağan İlçe Kongresine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve bir çok partili vatandaş katıldı.

ak parti (3)

 “Türkiye’de siyaset yapmak isteyenler arada bir bizim kongreleri seyretsinler”

Kongre’de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti kongrelerinin bayram havasında geçtiğini belirterek, “Türkiye’de siyaset yapmak isteyenler arada bir bizim kongreleri seyretsinler. Çünkü biz aynı zamanda parti olduğumuz kadar siyaset okulu görevi de yapıyoruz. Diğer partiler de sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı, barışı, bizden bir baksınlar kongre nasıl oluyor” diye konuştu.

Güllüce, o dönemde Sabiha Gökçen Havaalimanı’nın uçak inip kalkmadığı için çok ciddi zarar ettiğini vurgulayarak, “Şimdi Sabiha Gökçen zarar edecek, yok öyle bir şey. Şimdi Sabiha Gökçen, Atatürk zaten doldu, üçüncü havalimanını yapıyoruz. Şimdi dördüncüyü düşünen bir Türkiye var. Herkes kafasında geriye doğru bir seyahat etsin, Türkiye nasıl diye ve herkes herkese anlatsın o günleri. Yeni Türkiye’de, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi’nde bir konuşma yaptı. Eskiden Türkiye’den gidenlerin konuşmaları önce bir kontrol edilirmiş. Cumhurbaşkanımızın oradaki konuşması yüzyıllar sürecek bir manifestodur. Dünya zalimlerine karşı, dünya mağdurlarını koruyan, bütün geleceklere hediyemiz olacak bir manifestodur. Artık onu, orada şahlanarak, yücelterek, bütün insanlığa sunacak, yumruğunu sıkarak konuşan bir Türkiye var. Birleşmiş Milletler’de bütün dünya mazlumların sesi olmuş ve zalimlere karşı meydan okuyor. Bir an için AK Parti olmadığını, koalisyon olduğunu ya da başka parti geldiğini gözünüzü yumup bir düşünün? Neler olacağını gözünüzün önüne getirin? Havaalanı projesi duracak. Niye? ‘Biz karşıyız’ diyorlar zaten. İzmir otoyol projesi duracak. Yüksek Hızlı Tren projeleri duracak. 2015 seçimlerinde o sandığın başına her vatandaşı götürtüp AK Parti ambleminin böğrüne bastırtacağız, diyeceğiz ki; Biz Türkiye’yi budattırmayacağız. Biz kalkınmayı durdurtmayacağız. Biz 2023 hedeflerini durdurtmayacağız.” dedi.

ak parti yönetim

 

İşte Ercan Üner’in yönetim listesi;

 

İlçe Yönetim Kurulu Asil

Ali Alkan

Becet Aksoy

Cemil Aldağ

Cezmi Birlik

Ebru Efe

Emre Topuk

Faruk Duman

Fatih Yılmaz

Gökhan Kurt

Gülay Toraman

İbrahim Dülger

İlyas Sönmez

Kemal Cudi

Mustafa Işın

Nebahat Hacısalihoğlu

Necati Çal

Ömer Batan

Özkan Kaya

Pekcan Çegici

Ramazan Yüksektepe

Serap Şahin

Selim Göral

Selvihan Uzun

Serkan Susam

Sibğetullah Şahin

Şenol Yakasız

Yavuz Oruç

Yılmaz Aydın

Yunus Sincan

 

İlçe Yönetim Kurulu Yedek

Doğan Altınkaynak

İskender Zıvalı

Nurettin Karabayır

Mehmet Sevinçtekin

Süleyman Cörüt

Caner Yırtıcı

İsmail Kutlu

Bahar Kanber

Serkan Özkurt

Neşe Demir

İsmail Memiş

Osman Uçar

Ercan Döner

Ali Yavuz Başak

Arzu Uzunoğlu

Mehmet Özkan

Ayhan Akgül

İbrahim Çöpçü

Fatih Yiğit

Şerafettin Yüzüak

Ercan Yaycı

Serhat Gürz

Beytullah Kara

Sanem Tülay Açıkgöz

Serkan Cinaz

Mustafa Kaplan

Sinan Kayhan

Salih Güven Alşak

Hakan Çelebi

 

 

İl Delegesi Asil

Ercan Üner

Ahmet Haşim Baltacı

Derya Altın Kadı

Ahmet Karga

Osman Demir

Turgut Baran

Engin Meydan

Ahmet Ağırman

Nevzat Kayhan

Hayrettin Çelik

Tülay Kalay

 

 

İl Delegesi Yedek

Yunus Sincan

Yılmaz Aydın

Ramazan Yüksektepe

Cemil Aldağ

Lütfi Biçen

Coşkun Akbulut

 

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba