Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Kasım 2014

Ak Parti Arnavutköy’de Ercan Üner’le Yola Devam

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı 21 Aralık’ta kongreye gidiyor.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Arnavutköy’de mevcut İlçe Başkanı Ercan Üner’le yola devam kararı aldı.

Kongre’de Ak Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı’nın kurucu Başkanı ve mevcut İlçe Başkanı Av. Ercan Üner yeniden aday olacak.

21 Aralık’ta tek liste olarak yapılacak olan kongreye bir çok bakan ve milletvekilinin katılması bekleniyor.

 

 

Av. Ercan Üner Kimdir?

1978 Erzurum Narman doğumlu olan Ercan Üner lise öğrenimini Küçükköy Meslek Lisesinde tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Üner serbest avukat olarak kendi bürosunu açarak avukatlık yapmakta. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetici ve üye olan Üner, aynı zamanda Arnavutköy Belediyespor Kulubü’nün Başkanlığını da yürütmektedir. 2004 yılında Ak Parti Arnavutköy Belde Başkanı seçilen Ercan Üner, 2008 yılında Arnavutköy ün ilçe olmasıyla Kurucu İlçe Başkanı oldu. 23 Mayıs 2009 da 1. Olağan Kongre de tekrar İlçe Başkanı seçildi. 22 Ocak 2012 de 2. Olağan Kongre ile yeniden İlçe Başkanı seçilen Üner, 21 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden aday olarak gösterildi. Üner, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba