Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Temmuz 2014

Alan Tekstil Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Alan Tekstil çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sultangazi Altınser Restaurant da düzenlenen iftar programına Alan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Alan, Alan Tekstil çalışanları ve dostları  katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Alan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Alan iftar yemeğine katılan personel ve dostlarına teşekkür ederek Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

” Alan Tekstil büyük bir aile”
Alan Tekstil’in büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Alan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Alan, “Alan Tekstil sizlerin sayesinde önemli üretim başarıları sağlamaktadır. Bu başarının gelişerek devam etmesi, sizlerin samimi, özverili gayretlerinizle daha ileri aşamalara ulaşacaktır. Alan Tekstil olarak sizlerle birlikte önemli başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Alan Tekstil büyük bir aile ve bunun her birinizin varlığı ve desteğiyle sağlandığına inanıyorum. Bu vesileyle hayırlı Ramazanlar diliyorum ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba