Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Eylül 2021

Ali Babacan Silahlı Saldırıya Uğrayan Arnavutköy İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan silahlı saldırıya uğrayan DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe binasında incelemelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İlçe Başkanı Fatih Karabalık’tan ve partililerden bilgi aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığımızın da bulunduğu binaya silahlı bir saldırı gerçekleşti. Ben tekrar değerli ilçe başkanımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza geçmiş olsun diyorum. İstanbul İl Başkanımıza ve İstanbul İl Teşkilatımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Meydana gelen bu olayla ilgili şuanda hem emniyet, hemde savcılık tarafında işleyen bir süreç var. Hep beraber bu sürecin işleyişini takip edeceğiz. Olayın tüm yönleri aydınlığa kavuşturuluncaya kadar bu sürecin takipçisi olacağız. Bu olayın failleri kimdir, amaçları nedir, ne hedeflenmiştir bununla ilgili süreci yakından izleyeceğiz. Olayın bütün yönleri açıklığa kavuşmadan önce bunun ötesinde bir açıklama yapmayı doğru görmüyoruz. Tekrar Arnavutköy teşkilatımıza geçmiş olsun diyorum. Bugüne kadar olduğu gibi çalışmalarının hızlı ve başarılı bir şekilde devam etmesini gönülden temenni ediyorum” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba