Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 17 Kasım 2013

Ali Bakaner Sinoplular ve Giresunlular Derneğini Ziyaret Etti

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı sanayici, iş adamı Ali Bakaner Arnavutköy Giresunlular Derneği ve Arnavutköy Sinoplular Derneğini ziyaret etti.

Önce Sinoplular Derneğini ziyaret eden Bakaner burada Sinoplular Dernek Başkanı Fethi Özarıcı ve yönetimiyle bir araya geldi. Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi Ali Işıkçı’da dernek yönetiminde olması nedeniyle ziyarette bulundu. Burada bir konuşma yapan Ali Bakaner, Arnavutköy’ün her açıdan gelişime açık bir bölge olduğunu ifade ederek, “Devletin buraya yapacağı projeleri bilmeyen duymaya kalmadı. Ancak Belediye olarak da yapılacak bir çok proje mevcut. Belediyenin yapmış olduğu projeler devasa projelerle birlikte birbirini tamamlayan nitelikte olmalıdır” dedi. Dernek Başkanı Fethi Özarıcı ve meclis üyesi Ali Işıkçı Başkan aday adayı Bakaner’e başarılar diledi.

Daha sonra Giresunlular Derneğine geçen Başkan aday adayı Bakaner, Dernek Başkanı Ahmet Karasakal ve yönetimi ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Dernek Başkanı Ahmet Karasakal yeni dönemde belediyeden beklentilerini dile getirerek, “Başkan seçilseniz de seçilmeseniz de derneğimizin kapısı sonuna kadar sizin gibi değerli dostlarımıza açıktır” ifadelerini kullandı.

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Ali Bakaner ise derneğe memnuniyetle geleceğini ifade ederek, “Daha sonra da mutlaka sizleri ziyarete geleceğim. Daha önceden bir kaç kez gelmek için haberleştik ama nasip olmadı. Bunu telafi edeceğim ve tekrar sizlerin sıcak sohbetine ortak olacağım. Ben yıllarca sivil toplum kuruluşlarında yer aldım ve yöneticilikte yaptım. Bu yüzden sizin sorunlarını yakından biliyorum. Belediye başkan adayı olursam sizin gibi sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını çözümü noktasında gayret göstereceğim” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba