Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Kasım 2013

Aras: “Arnavutköy’ün yönetimine talibim”

Eski Boğazköy Belediye Başkanı ve bir dönem de İl Genel Meclis Üyeliği yapan Hatip Aras Arnavutköy Belediye Başkanlığını açıklayarak başvuruyu yaptı.

Ak Parti ilçe başkanlığına resmi başvuruyu yapan Aras burada bir açıklama yaparak, “Uzun yıllardır belediyecilik adına çalışmalarda bulundum. 7 beldeden oluşan Arnavutköy’e de bu anlamda hizmet etmek istiyorum. Bu yeni belediyecilik döneminde ben de Arnavutköylülerin hizmetine talibim. Bizler, bugüne kadar partimizin bize verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdik. Bundan sonrada verilen her görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Verilen her görevin sorumluluğunu azami ölçüde yerine getirmeye çalışacağım. Adı milletimize hizmet olan bu kutlu yolculukta, kısır döngülerle uğraşmadan güzel olan her düşünceye kulak vereceğiz” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan ilçe başkan yardımcısı Yunus Sincan, “Hatip beyle uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Partimizin her kademesinde başarı ile hizmet etmiştir. Bu aday adaylık sürecinde kendisine başarılar diliyorum ve Arnavutköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba