Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 31 Ocak 2016

Arnavutköy Belediyesi’nden Yaşam Merkezi Projesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından yıllardır ulaşım müdürlüğüne bağlı olarak kullanılan; kademe binası, araç bakım atölyesi ve itfaiyenin bulunduğu bölge, yaşam alanına dönüştürülüyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından projesi hazırlanan yaşam merkezi, 33.192 m2 alana inşa edilecek. İlçe halkına hizmet edecek olan yaşam merkezi, modern teknolojinin son yenilikleriyle donatılacak. Kültür Merkezi, ticarethaneler, süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengarenk peyzaj düzeniyle bir yaşam merkezi Arnavutköy’e kazandırılacak.
Arnavutköy Belediyesi'nden Yaşam Merkezi Projesi1
Arnavutköy’ün Cazibe Merkezi Olacak
Arnavutköy Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından kullanılan alan, geleceğin cazibe merkezi olacak. 17.400 m2 kullanım alanı ile ilçeye sosyal ve kültürel alanda büyük katkısı olacak. Sinema salonları, eğlence alanları, bowling salonları, kültür merkezi, kütüphane, müze, sosyal tesis ve katlı otoparkı ile Arnavutköy’ün yaşam merkezi olacak.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba