Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Nisan 2016

Arnavutköy Kaymakamına Gazetecilerden Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’na Arnavutköy’de bulunan yerel basın taziye ziyaretinde bulundu.

Uzun zamandır yaşadığı sağlık sorunları sonucu memleketi Hatay’da 86 yaşında annesi vefat eden Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’nu çeşitli STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşların yanı sıra yerel basın ziyaret ederek başsağlığı diledi.Gazetecilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kasım Fikret Dayıoğlu, “Her insanın doğup, yaşadığını ve vadesi dolunca öldüğünü, ahrete göç ettiğini” söyledi. Gazetecilerin ziyareti sırasında Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’da başsağlığı için Kaymakam Dayıoğlu’nun makamına geldi. Gazeteciler ziyaret sonrası ayrılırken Başkan Baltacı ve Kaymakam Dayıoğlu baş başa görüştü.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba