Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Ağustos 2015

Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı Yusuf Gün Hayatını Kaybetti

Uzun suredir tedavi gören Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı ve ayni zamanda da Erzurum Şenkaya Hoşköyü Derneği Başkanı Yusuf Gün yaşam mücadelesini kaybetti.
Bu sabah hayata gözlerini yuman Yusuf Gün’ün cenazesi ikindi namazına müteakiben Arnavutköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Arnavutköy Mezarlığı’na defnedildi.

 

Yusuf Gün Kimdir?

1962 Erzurum Şenkaya ilçesi doğumlu. İlk,Orta,Liseyi Şenkaya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1986’da mezun oldu. İstanbul’da özel sektörde uzun süre dış ticaret müdürü olarak çalıştı. 1989’da Arnavutköy’de ikamet etmeye başladı.1990 yılının başında Refah Partisi’nde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı.1994 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. 1993’te Erzurumlular Derneği kurucusu, İlim Yayma Cemiyeti Başkan yardımcısı, Aktoprak Camii Derneği kurusu olarak  STK’larda görev aldı. 1999 yılında Fazilet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2001’de Saadet Partisi Arnavutköy Belde kurucu başkanı oldu. 2004-2009 arası SP İl Yönetiminde Mahalli İdareler ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Daha sonra HAS Parti İstanbul İl ve Arnavutköy İlçe kurucu üyesi olarak siyasi çalışmalarını sürdürdü. Halen Arnavutköy Şenkaya Hoşköyü Dernek Başkanlığı,Erzurumlular Platformu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.23 Eylül 2011’de Arnavutköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıydı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba