Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Temmuz 2012

Arnavutköy Muhtarları Kahvaltıda Buluştu

Arnavutköy köy ve mahalle muhtarları Beykonağı Kafeterya da kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek durum değerlendirmesi yaptı.

Arnavutköy Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltıya; Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Ali Işıkçı ve Halil Gümüşsoy, Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan, İstanbul İl Mütevelli Üyesi Hayri Pekçetin, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi Mehmet Polat ve Arnavutköy muhtarları katıldı.
Kahvaltıdan sonra Muhtarlar kendi aralarında fikir alışverişinde bulundular. Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan yaptığı konuşma da, “Toplantımızın amacı sorunlarımızı kendi aramızda tartışarak durum değerlendirilmesi yapmaktır. Bundan önce de bu tür toplantılar yaparak sorunlarımızı belirleyip sorun yaşadığımız kurumlarla bunu paylaştık. Gerek yönetim içindeki arkadaşlarımız gerekse üyelerimizden birkaç arkadaşımızı bunun için görevlendirmiştik. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba