Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Şubat 2014

Arnavutköy Muhtarları Yemekte Buluştu

Arnavutköy Muhtarlar Derneği yemekli bir toplantı düzenleyerek muhtarları bir araya getirdi.

Toplantıya Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, İstanbul Muhtarlar Dernek Başkanı Selami Aykut Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer ve Arnavutköy köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Program da Arnavutköy Muhtarlar Dernek Başkanı Fazıl Fidan, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve İstanbul Muhtarlar Dernek Başkanı Selami Aykut birer konuşma yaptı. Konuşmalar sonrası Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’ya ve bütün muhtarlara plaket verildi.

Toplantı da Arnavutköy yerel basın mensuplarına da unutulmadı. Arnavutköy Muhtarlar Derneğine haberleriyle destek oldukları için yerel basına teşekkür belgesi verildi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba