Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Ağustos 2021

Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği Açıldı

Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği’nin açılışı düzenlenen bir programla gerçekleşti. Derneğin açılışına siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Arnavutköylü müteahhitlerin bir araya gelerek kurdukları derneğin açılışında bir konuşma yapan Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Er, “Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği olarak derneğimizi kurduk ve çalışmalarımıza başladık. Derneğimizin kuruluş amacı başta belediyemiz olmak üzere kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile irtibatta olmak, müteahhitler olarak birlik beraberlik içinde olup sorunlarımızın çözümü noktasında birlikte hareket etmektir. Arnavutköyümüz gün geçtikçe gelişmekte olan bir ilçemiz. Kurumlarımızla irtibat halinde Arnavutköyümüzün gelişmesinde ve güzel projeler ile mimari olarak ilçemizin görünümünde katkı sunmak istiyoruz. Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği olarak açılışımıza katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

“Bu derneği çok önemsiyoruz”
Açılış programında bir konuşma yapan Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan ise konuşmasında derneğin hayırlı olmasını dileyerek, “Bu derneği çok önemsiyoruz. Çünkü bireysel başvurularda veya bireysel davranışlarda sonuçlar bazen istediğimiz gibi olmuyor. Ama böyle bir dernek çatısı altında bir topluluğun oluşması belediyemiz açısından da çok önemli. İlçemizin müteahhitler bazındaki sorunlarını bir dernek vasıtasıyla tartışıp inşallah hep beraber çözüm üretmeye çalışacağız. Belediye açısından derneğimiz ile yakın bir ilişki içerisinde olacağımızı şimdiden belirtmek istiyorum” diye konuştu.

“Derneğin kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler”
Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Özlem Kutbay, Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Abdurrezzak İlbeyi, Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, HDP Arnavutköy İlçe Başkanı Yavuz Kahraman, Arnavutköylü müteahhitler ve dernek yöneticileri de yaptıkları konuşmalarla derneğin kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Derneğin açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan ve siyasi partilerin İlçe Başkanları ile birlikte müteahhitler birlikte kesti. Daha sonra dernek merkezine çıkan davetlilere burada ikramda bulunuldu.


kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba