Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Ağustos 2021

Arnavutköy Müteahhitler Derneği Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Arnavutköy Müteahhitler Dayanışma Derneği kahvaltıda bir araya geldi. Med Kasap Et Restaurant Cafe’de düzenlenen programa dernek üyelerinin yanı sıra Arnavutköy’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren isimler katıldı.

Arnavutköy Müteahhitler Derneği Kurucu Başkanı Abdullah Er programda bir konuşma yaparak, “Derneğimizi yeni kurduk ve çalışmalara başladık. Bu çalışmalarda yanımızda olmanızı ve birlik beraberlik içinde güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. Üye sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Sizin de çevrenizde bizim ulaşamadığımız veya derneğimiz hakkında bilgi sahibi olmayan müteahhit arkadaşlarımız varsa derneğimiz hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba