Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Ağustos 2013

Arnavutköy Tapu Dairesinde Çile Bitmiyor

2009 yılında da Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla birlikte kamu kuruluşlarının gelmesi Arnavutköy’de yaşayan vatandaşları mutlu etmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2011 yılında Arnavutköy ilçesi ile ilgili açıkladığı projeler büyük bir heyecan yarattı. Özellikle Arnavutköy’de projelerin geçtiği yerlerde arsa ve tarla alan yatırımcılar Arnavutköy ilçesinin ekonomisine büyük katkı sundu.

Esnaf Tapu’dan şikayetçi
Türkiye’de en çok arazi satışının gerçekleştiği Arnavutköy’de Tapu müdürlüğü yetersiz kalıyor. Arazi satışlarının çok olmasıyla birlikte Arnavutköy Tapu Sicil Müdürlüğünde de yoğunluk yaşanıyor. Arnavutköy Tapu müdürlüğünde çalışan memur sayısının az olması ve buna bağlı olarak işlemlerin yavaş ilerlemesi emlak sektöründe çalışan esnafı zor durumda bırakıyor. Tapu işlemlerinin bir hafta, bazen 2 hafta gibi uzun bir süre almasından şikayetçi olan esnaf, konuyla ilgili yetkililerin bir an önce çözüm getirmesini istediler.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba