Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Temmuz 2012

Arnavutköy Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni Yapıldı

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarında, bu yaz 10 branşta 2 bin 500 minik sporcu eğitim aldı.
Basketbol, voleybol, okçuluk, futbol, jimnastik, güreş, halk oyunları, yüzme, masa tenisi ve tekvando branşlarında 7-15 yaş arasındaki çocuklara eğitim verildi.
Yaz Spor Okulları kapanış töreninde konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı; “Herkes yapmış olduğu bir çalışmanın sonucunu görmek ve o çalışmayı en güzel şekilde başarıya taşımanın mutluluğunu yaşamak ister. Bizlerde, öğrencilerimiz ve aileleri ile böyle bir anı yaşıyoruz” dedi.

Yaz Spor Okullarında eğitim alan öğrencilerimiz; sportif yönlerini geliştirdiler, becerilerini artırdılar aynı zamanda hayatlarına anlam katacak eğitim faaliyetleri içerisinde bulundular diyen Başkan Baltacı; “ Bu yıl farklı bir çalışmaya imza attık. Yaz Spor okullarında eğitim alan 2 bin 250 öğrencimizin yanında 250 engelli öğrencimizde kendileri için belirlenen branşlarda eğitim aldılar. Görev aldığımız süre içerisinde birçok spor tesisini hizmete açtık. Bu tesislerimizden vatandaşlımızın faydalanmaları için sportif çalışmalarda bulunduk. 4 modern spor tesisi, 2 kapalı spor kompleksi ve birçok semt sahasını Arnavutköy’e kazandırdık. Bu tesislerde, çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde aktif olarak rol alması bizleri sevindiriyor. Ailelerinde, eğitimcilerimize ve Belediyemize karşı göstermiş oldukları itimadın sayesinde, spor tesissizlerimizin sayısı her gecen gün daha da artacak” diye konuştu.

Arnavutköyde birçok dalda faaliyet gösteren Arnavutköy Belediyespor’un yapmış olduğu organizasyonların temelinde, Yaz spor okullarımızdan katılan öğrenciler olduğunu söyleyen Başkan Baltacı; “ Bu yıl Londra Olimpiyatları bisiklet yarışları kategorisinde, Salcano Arnavutköy Belediyespor takımından sporcularımız katılacak. Londra Olimpiyatlarına katılan sporcularımızın bizi temsil etmesi de ayrıca gurur verici” diye ifade etti.
Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı konuşmasının ardından eğitim katılan çocuklara, sertifikalarını ve madalyalarını takdim etti.

Arnavutköy Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları ilginç gösterilere de ev sahipliği yaptı. Yerli Harlem Grubu ismiyle ünlenen Karizma Show sunduğu gösterilerle adeta yerçekimine meydan okudu. Öğrenciler tarafından büyük bir dikkatle ve heyecanla izlenen grubun yaptığı ilginç şovlar yer yer yürekleri ağza getirdi. 10 kişilik ekipten oluşan grup üyeleri amaçlarının, basketbola olan ilgiyi arttırmak ve sporun güzelliklerini gençlere yaşatmak olduğunu söylediler.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba