Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Ekim 2019

Arnavutköy’de İcazet Merasimi Düzenlendi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Taşoluk Yeşil Cami’nde düzenlenen Kıraat İcazeti ve Kur’an Ziyafeti programına katıldı.
İstanbul’un sayılı büyük camilerinden olan ve modern mimarisiyle ilçenin çehresini değiştiren Yeşil Cami’nde her yıl Kıraat İcazeti ve Kur’an Ziyafeti programı gerçekleştiriliyor. Düzenlenen programla birlikte ilçe sakinleri kıraat alanında uzmanlaşan hafızların bu önemli gününe şahit oluyor. Bu yıl da gerçekleşen törene; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Diyanet İşleri Başkanlığı Arnavutköy Müftüsü Abdulkadir Boşal ve Taşoluk Yeşil Cami Baş İmam Hatibi İsrafil Kiracı katıldı. Türkiye’nin en iyi hafızlarının Kur’an ziyafeti sunduğu programın sonunda icazet takdimi yapılarak dua edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda icazet alan isimler şu şekilde: Abdulgani Dadaş, Abdulkadir Ölmez, Adem Bağcı, Ahmet Kömürcü, Ali Kutludoğmuş, Enes Harman, İbrahim Günaydın, İbrahim Yılmaz, Kadir Karasipahi, Mahmut Keleş, Mehmet Akbulut, Muhammed Yazıcı, Mustafa Aktaş, Mustafa Geniş, Mustafa İsmet Başak, Recep Erbay, Selman Başak, Sinan Kezer, Ümit Ocak ve Yusuf Kiracı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba