Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Haziran 2012

Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Gecesine Aşıklar Damga Vurdu

Arnavutköy’de yaşayan Karslı, Iğdırlı ve Ardahanlı vatandaşlar KAİDER gecesinde bir araya geldiler. 2. Uluslararası Arnavutköy Kültür Sanat Festivali kapsamından düzenlenen KAİDER Gecesine, Ozanların atışması damga vurdu.

Geceye, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arnvutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı KAİDER Dernek başkanına ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “ Kendi yöresini ve kendi kültürünü tanıtan KAİDER derneğimizin gecesindeyiz. İlk programdan itibaren derneklerle beraber gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin ne kadar verimli geçtiğini hep beraber görmekteyiz” dedi.

KAİDER Dernek Başkanı Özcan Çakmakçı organizasyona sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya ve katılımlarından dolayı da hemşehrilerine teşekkür etti. Konuşma sonrasında Başkan Baltacı KAİDER Dernek Başkanı Özcan Çakmakçı’ya Osmanlı Sancağı işli tablo hediye etti.

Ozanlar Atışması Oldukça Renkli Geçti
Kars, Iğdır ve Ardahan Yöresine ait Âşıklar, Uluslararası Festival kapsamında ki gecede bir araya geldi. Festival alanında bir araya gelen ozanlar, saz çalıp türkü söyleyerek atıştı. Halk ozanlarından, Orhan Üstündağ, Mustafa Aydın, Erol Şahiner, Muhlis Denizer’in yer aldığı etkinlikte âşıkları dinleyiciler bol bol alkışladı. Ozanların kendi aralarında atışmaları vatandaşlar arasında çok heyecanlı anların yaşanmasına sahne oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba