Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Kasım 2015

Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nda Özel Yetkili Servis Avantajı

Arnavutköy’de bulunan Aslı Çelik Mutfak Eşyaları bir çok markanın özel yetkili servisi olarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

 

Aslı Çelik Mutfak Eşyaları Karaca, Arzum, Taç, Tefal, Schafer, Fakir, Arnice, Emsan, Hisar, Aksel, Vatan, Üret, Remta, Bilge, Meşale,  Korkmaz, Falez, Rematta, Duran Çelik, Bernardo, Kayalar, Ünal, Öztiryakiler, Özkent, Sofram, Mizan, Aker gibi markaların özel yetkili servisi olarak Arnavutköylülere hizmet veriyor.

Özel Yetkili Servis Avantajı 

Aslı Çelik Mutfak Eşyaları sahibi Mustafa Sarı müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Aslı Mutfak Eşyaları olarak bir çok markanın özel yetkili servisini bünyemizde barındırıyoruz. Karaca, Arzum, Taç, Tefal, Schafer, Fakir, Arnice, Emsan, Hisar, Aksel, Vatan, Üret, Remta, Bilge, Meşale,  Korkmaz, Falez, Rematta, Duran Çelik, Bernardo, Kayalar, Ünal, Öztiryakiler, Özkent, Sofram, Mizan, Aker gibi markaların özel yetkili servisini ve satışını yapmaktayız. Dünyanın en iyi markalarını müşterilerimiz firmamızda bulabileceklerdir.” diye konuştu.

 Tamir ve Bakım İşleri 

Mustafa Sarı müşterilerin Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nda ürün parçalarını da bulabileceklerini ifade ederek, “Mutfak eşyalarının aynı zamanda ürünlerin tamir ve bakım işlerini yapmaktayız. Müşterilerimiz ürün parçalarını da firmamızdan temin edebilirler. Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutuyoruz. diyerek Arnavutköylüleri Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’na davet etti.

 

aslı çelik reklam

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba