Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Mart 2019

Avlu34 AVM’de Sosyal Etkinlikler Devam Ediyor

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi “Akıllı Tavşan Momo” Avlu34 Avm’de Arnavutköy halkı ile bir araya geldi.

Arnavutköy’ün ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi Avlu34, 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günleri 13.00-15.00-17.00 saatlerinde sevilen çizgi karakterler Tavşan Momo ve arkadaşı Yumi’ye ev sahipliği yaptı. Çocukların hem becerilerini hem de hayal dünyalarını zenginleştiren Akıllı Tavşan Momo kayıp eşyaları buluyor, yardımlaşmayı, paylaşmayı ve dostluğu anlatıyor. Çocuklar önce sevdikleri çizgi karakterler ile tanıştılar sonra dans edip şarkı söylediler ve Akıllı Tavşan Momo’nun şarkılı orman hikayelerini dinlediler.

Televizyonda gördükleri karakterleri canlı olarak karşılarında görmeleriyle büyük sevinç yaşayan çocukların mutlu anlarını aileleri fotoğraf ve video olarak kaydettiler. Çocuk etkinliklerinin yanında AVM’de sosyal etkinlikler ve kültürel sergiler de devam ediyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba