Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 4 Kasım 2013

Bakaner Kahvaltıda basınla bir araya geldi

Hadımköy Sanayisinin tanınan isimlerinden,sanayici ve iş adamı kimliğinin yanı sıra Mütevazi kişiliğinin yanı sıra fikir adamlığı, aktivistliği ve vizyoner kişiliği ile tanınan Ali Bakaner Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

Bakaner, “Yöneticilik ateşten gömlektir”
İş adamı Ali Bakaner Arnavutköy yerel basınıyla bir araya gelerek bir tanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Arnavutköy yerel basını yoğun ilgi gösterirken, Ali Bakaner’in dostları da katıldı. Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan ve basının sorunu cevaplayan Bakaner, “20 yıl sanayicilik yaptım ve 30 yıl da sivil
toplum kuruluşlarında yöneticilik olarak hizmet ettim. Bu birikimi de halkın ve hakkın yararına kullanmak için yerel yöneticiliği tercih ettim. Arnavutköy için bu erdemli hizmet kervanına katkı sunmaya talibim. Ticaret hayatıma 9 yaşında simit satarak başladım. Yokluğu da biliyorum varlığı da. Benim girişimci bir ruhum vardır. Ben yönetemeyeceğim veya yapamayacağım bir işe adım atmam. Bu yola Hadımköy’de ki sanayicilerin teşviki ile çıktım. Arnavutköy’de ki sorunlar güçlü ve ehil kadroyla çözülecek sorunlardır. Kimseyi karalamak için yola çıkmış değilim ama yetersizlik ve kat etmek gereken mesafeler vardır. Bunun için hızlı bir şekilde koşmak lazım. Yöneticilik ateşten gömlektir. Bu gömleği giyersek eğer elele verirsek elimizi taşın altına sokarsak Arnavutköy’de yapamayacağımız iş yoktur.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba