Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 22 Aralık 2013

Balkan Türklerinin Bu Hafta Konuğu Yüksel Emir Oldu

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Deneği Arnavutköy Şubesi her Pazar günü geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programı düzenleyerek, Dernek üyeleriyle siyasetçileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Deneği Arnavutköy Şubesi bu hafta MHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yüksel Emir’le dernek üyelerini bir araya getirdi. MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan ve yönetimi Başkan adayı Yüksel Emir’i yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın olduğu toplantı da bir konuşma yapan MHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yüksel Emir annesinin ve eşinin göçmeni olduğunu belirterek, “Arnavutköy’ün yerlileri göçmenlerdir. Ama Balkan Türk’leri buradan sürülmek isteniyor. Türk kelimesini kullanmak bile neredeyse suç sayılacak. Buna dur demenin zamanı geldi de geçti bile. O yüzden bu gidişata dur dememiz lazım. Hadımköy’ün Arnavutköy’e bağlanmasında ki en mutlu edici durum bizim için sizlerle tanışmak oldu. Arnavutköy’de belediye yönetimini almalıyız. Bunun için yola çıktık ve bir göçmen olarak sizlerden destek bekliyorum.Arnavutköy’ün sorunlarına birlikte çözüm üreteceğiz. Arnavutköy’ün yerlileri yani göçmenlerin 1965’de kurduğu ve yıllardır sahip çıkmak için çaba gösterdiği Arnavutköyspor’a ve amatör kulüplerimize destek vereceğiz” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantı da MHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yüksel Emir dernek üyelerinin sorularını cevapladı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba