Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Mart 2019

Baltacı: Arnavutköy hızla gelişiyor

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığının düzenlediği “Gönülden gönüle memleket buluşmaları” kapsamında Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı A. Haşim Baltacı vatandaşlarla bir araya geldi.

Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı A. Haşim Baltacı ve Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları Erzurumlu, İstanbullu, Kastamonulular, Sinoplular, Samsunlular ve Ordulular ile buluştu. Baltacı, 2023 vizyonu projelerini anlatarak destek istedi. Programda Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu ve MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç birer konuşma yaparak Yenikapı ruhu ile hareket ettiklerini belirttiler.

“Gençlerimiz için bilim merkezi olacak”

Katılımcılara teşekkür eden Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı A. Haşim Baltacı, “Burası muazzam bir tesis oldu. Yakın zamanda kaymakamlık binamız bitmek üzere inşallah, o zaman burası çok daha güzel olacak. Hemen karşımızdaki binamız ise gençlerimiz için bilim merkezi olacak. Orada iki tane büyük kütüphane ve gençlik merkezleri var. Gençlerimizin değerlendirebileceği kullanabileceği çok güzel bir yer olacak inşallah. Kıymetli kardeşlerim ilk dönemimiz sosyal hizmetlerin yoğun olduğu bir dönem oldu. Evimizi inşa ettik. İkinci dönemimizde üst yapı dediğimiz gençlik merkezlerimizle, meydanlarımızla, şehir parklarımızla hizmet ürettik. Siz bize fırsat verdiniz, biz ise hizmet ettik. Her ne kadar bizleri inkar etseler de, iftira etseler de biz çalıştık. Biliyorsunuz ki Türkiye’deki muhalefet yalan ve iftira üzerine kuruludur ama yaptıklarımız ortada. Yeterli mi tabiki de değil. Arnavutköy’ün sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Şimdiye kadar yaptıklarımız ihtiyaçlara yönelikti, bundan sonra yapılacaklar ise gelişmeye yönelik olacaktır. Seçimin hemen ertesinde yeni projelerimiz yatırımlarımızla daha da iyi olacağız. Arnavutköy hızla gelişiyor, hızla gelişen bu ilçede ulaşım sorunlarını en az seviyeye getirdik. Sağlık sorunlarını en aza indirdik ama seçimden sonra bunların hepsini yok etmeye yönelik çalışacağız” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba