Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Mart 2019

Baltacı: Atış poligonunun yeri belli

Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı (Ak Parti – MHP) Belediye Başkan Adayı A. Haşim Baltacı, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Baltacı, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Arnavutköy Şubesi ve Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve sorularını cevaplayan Baltacı aynı zamanda projelerini de anlattı.

Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği’nde üyelerin atış poligonu ile ilgili sorusu üzerine Başkan Baltacı, “Atış poligonu ile ilgili dernek başkanımızla görüşüyoruz. Arzu edipte bu dönem yapamadığımız bir konu. Yapmaya teşebbüs ettiğimiz yerlerle ilgili gerek mülkiyet sorunu, gerek fiziki sorunlar nedeniyle gecikti. Yapmak için teşebbüs etiğimiz ve orman arazisi olması nedeniyle gerekli izinlerin alınmaması nedeniyle buralardan vazgeçildi. Ancak Boyalık’ta 20 bin m2 belediyemize ait bir yeri atış poligonu için ayırdık. Yeni dönemde bu projeyi hayata geçireceğiz inşallah. Yeri ve projesi belli” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba