Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2019

Baltacı, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı mahalleleri gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın birinci günü Merkez Cami önünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Burada vatandaşlarla bayramlaşan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı sonraki günlerde ise diğer mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin bayramlarını kutladı.

“Müstesna bir zaman dilimi”

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı bayramların önemine değinerek, bayramların kucaklaşmayı ve hatırlanmayı öncelik alan, küçüklerin sevgi ve şefkatle, büyüklerin hürmetle anıldığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Bayramlarda dayanışma ve paylaşmanın pekiştiğini ifade eden Baltacı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, vatandaşlarla sohbet etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba