Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 14 Ocak 2014

Başkan Adayı Yüksel Emir Köyleri Ziyaret Etti

MHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yüksel Emir ve MHP Arnavutköy ilçe yönetimi Çilingir, Dursunköy, Boyalık, Baklalı, Hadımköy, Durusu ve Yeniköy’ü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Arnavutköy’ün köylerinde ilgiyle karşılanan MHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Yüksel Emir Çilingir, Dursunköy, Boyalık, Baklalı, Hadımköy, Durusu ve Yeniköy ’de kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu ve vatandaşların desteğini istedi.

“Tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz”
Köy ve mahalle ziyaretlerde bir konuşma yapan Emir, köylülerin sorunlarına dikkat çekerek, “Köylü kardeşlerimiz AKP döneminde yok sayılmıştır. Çünkü köylü kardeşlerimizin tek geçim kaynakları olan tarım ve hayvancılığı bitirmeye yönelik çalışmalar yapmıştır. Köylülerimiz hayvancılık ve tarımla hayatlarını idame etmektedirler. Yıllar önce bu köylere göç eden, tarım ve hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayan köylülerimizin bu imkanlar elinden alınmak isteniyor. Biz MHP olarak belediye başkanlığı görevine gelirsek tarım ve hayvancılığı yaşatmak için ve geliştirilmesi için imkanları seferber edeceğiz” diyerek hayvancılığı ve tarımı destekleyeceğini ifade etti.

“Köylerimizde ve mahallelerimizde ulaşım sıkıntısı yaşanıyor.”
Arnavutköy ile ilgili projelerinden de bahseden Emir, “2009 yılından beri Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği yapıyorum. Her zaman halkın içinde olduk sorunlarına çözüm bulmak için çaba gösterdim. Ve yine halkın teveccühü ile bu yola girdim. Arnavutköy’de adil bir imar planına ihtiyaç var. Bitişik nizamlarda bir ev 3 katlı, bir ev 5 katlı. Çarpık kentleşme var görüntü kirliliği yaratıyor. İmar sorununu çözmek için büyükşehir ile koordineli bir şekilde çalışacağız ve imar sorununu çözüme kavuşturacağız. 5 yıllık bir ilçe de yaşıyoruz ancak halen köylerimize ve mahallelerimize ulaşım noktasında sıkıntılar yaşanıyor. Arnavutköy’de ticari taksi yok, bu sorunu çözeceğiz. Arnavutköy’e üniversite yapılmalı. Bununla ilgili bir çalışma da yaptık ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Halkın ailesi ile gidebileceği belediye sosyal tesisleri olmalı. Bu sosyal tesisler engelli kardeşlerimiz de düşünülerek yapılmalı. Arnavutköy’de bulunan spor kulüpleri ayırt edilmeden gereken destek sağlanmalı. Bölgesel kalkınma ve istihdam sağlayacağız. İlçemizin eğitim sorunlarını öğretmenlerimizle birlikte çalışarak aşacağız. Gençlere yönelik kültürel ve sportif faaliyet alanları oluşturacağız” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba