Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Haziran 2012

Boyalık Muhtarı Öğrencilere Mezuniyet Gecesi Düzenledi

Arnavutköy Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil Boyalık İlköğretim Okulu’ndan mezun olan öğrenciler için mezuniyet gecesi ve karne şenliği düzenledi.
Mezuniyet gecesi ve karne şenliğine Baklalı köyü muhtarı Selim Şen, Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil, öğrenciler, öğrenci velileri ve birçok vatandaş katıldı. İlkokuldan mezun olan öğrenciler yöresel oyun havaları eşliğinde köy meydanında gönüllerince eğlendiler.
Sınav öncesi moral depoladılar
Gecede bir açıklama yapan Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil, “Boyalık İlköğretim Okulu’ndan mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet gecesi ve karne şenliği düzenledik. Önlerinde SBS (Seviye Belirleme Sınavı) sınavı var. Hem bu sınavda morallerinin yüksek olmasını sağlamak için, hem de ileride öğrencilerimize güzel bir anı olarak kalması açısından böyle bir eğlenceyi tertip ettik. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin dışında bütün öğrencileri geceye davet ettik. Onlar da bir üst sınıfa geçmenin sevincini yaşıyorlar. Aynı zamanda bir üst sınıfa gecen öğrencilerimizin de sevincine ortak olmak istedik. Okulumuzdan şuanda 42 öğrencimiz mezun oldu. Okulumuzda yaklaşık 300 öğrencimiz bulunmaktadır” diye konuştu. Öğrenciler köy meydanında doyasıya halay çekip eğlenirken, Baklalı köyü muhtarı Selim Şen ve Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil’de öğrencileri yalnız bırakmayarak halaya eşlik etti.

Haber: Arif Sapmaz

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Acar ve Emir esnafı dinledi

Acar ve Emir esnafı dinledi

Tasarım | Enba