Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mayıs 2016

Çakır Kahvaltı Lezzeti Arnavutköylülerin Hizmetinde

Menemeninin lezzetiyle ünlenen Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları, yeni şubesiyle Arnavutköylülerinde hizmetinde… Cumali Çakır’ın ilk şubesini 1998 yılında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde açtığı ve kısa sürede sunduğu ürünlerin lezzeti ve hizmet anlayışıyla ünü Sultangazi sınırlarını aşan Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları, yeni şubesini Arnavutköy’de törenle hizmete açtı.
cakir kahvalti2
Açılışa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Arnavutköy ve Sultangazili iş adamlarının yanı sıra vatandaşların katıldığı törende Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları’nın yeni şubesi dualarla açıldı. Sultangazi ilçesinde 3 şubesi bulunan Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları, Bağcılar-Güneşli ve Fatih-Laleli şubelerinin ardından Arnavutköy’e de şube açarak, şube sayısını 6’ya çıkardı.
cakir kahvalti3
Özel Çakır spesiyal menemeni ve serpme kahvaltısı ile damak tadına önem verenlerin vazgeçilmezi haline gelen Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet veriyor. Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları’nın serpme kahvaltı olarak sunduğu ürünlerin tamamı organik üretilmiş ürünler. Organik olarak üretilen ürünleri müşterilerine sunan Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonları, toplu organizasyonlarda da başarıyla hizmet vermektedirler.

Adres: Merkez Mah. Şener Sk. No: 14 Arnavutköy / İst
Sipariş Hattı: 0212 597 50 02
cakir kahvalti1

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba